RU EN RO
Home Despre produs Prospect Contact
Totul a plecat de la cateva idei, pe care noi le socotim importante si cred ca o sa impartasiti si Dumneavoastra aceste idei.
Una din ideile importante de la care am pornit era acea ca sa putem creea un preparat absolut revolutionar din punct de videre al compozitiei sale pe deoparte si sa inglobeze cat mai multe elemente nutritive, importante pentru metabolismul animalelor.
 
O alta ideie de la care am reflectat era aceea ca suplimentul nostru sa poata raspunde la o problema mare si din ce in ce mai acuta, si anume Stressul. In opinia noastra, stresul este factorul care creeaza cele mmai multiple prejudicii economice, sau altfel exprimindune, stresul sta la originea multor etiologii patologice jucand rolul
factorului declansator al acestora.
 
O idee la fel de importanta afost acea ca majoritatea fermierilor astazi folosesc in alimentatia animalelor, acidifianti, absorbanti de micotoxine diverse surse proteice, premixuri si cocidiostatice, prin urmare acest element ne-a propulsat spre ideea de a produce un preparat care sa nu contravina nici cu unul din aceste adaosuri, ba din contra sa vina in sprijinul acestor adaosuri furajere pentru a potentia efectul acestora.
 
Cercetarile efectuate de Profesorul Peter Surai, membru al Academiei de Stiinte din Londra, Marea Britanie au dovedit ca acest supliment are un efect benefic asupra efectivelor de aimale din punct de vedere al fiziologiei, dar si din puct de vedere economic.
 
Dupa cum intuiti acest preparat a reutit sa intreaca toate asteptarile noastre, desigur noi ne mandrim cu aceste rezultate, dar ce este mai important ca noi dorim sa fim mandri de rezultatele Dumneavoastra.
Folositi acest preparat Dumneavoastra, convingetiva de eficienta si recomandati-l si cunoscutilor, iar noi vom face tot posibilul sa va raspundem cat mai promt la solicitari.
Galerie foto